Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 29 de juliol del 2016

29/07/2016 – Llac d’Annecy i Chamonix -



Avui hem anat de nou a la zona d’Annecy per passejar un cop més per la ciutat i fer una mica de ruta al voltant del llac. La veritat és que el dia ha estat preciós i hem deixat la ciutat després de dinar per buscar una zona on banyar-nos i fer unes bones fotos de la mami embarassada.

Després d’arribar fins a la punta més al nord, hem tombat per l’altra vessant fins trobar un aparcament des d’on es podia accedir decentment al llac. Hi havia una família a la petita platja, però des d’unes roques l’entrada a l’aigua era molt fàcil. Cal dir que m’esperava l’aigua molt freda i l’hem trobat fins i tot escalfadeta. Suposo que estàvem prou lluny de les entrades d’aigua freda dels glaciars i rius dels voltants. El paisatge és espectacular i ens hem relaxat molt!

Quan ens hem cansat, ens hem canviat i hem decidit anar fins a Chamonix a veure el poble i sopar allà. Ha estat un trajecte una mica llarg per carreteres no massa còmodes però hi hem arribat a mitja tarda, just per berenar jeje. L’aparcament estava xunguet, però finalment hem trobat un lloc prou pròxim al centre i sense pagar. Ens hem assegut en una pastisseria de luxe a recuperar abans de passejar pel petit i maco casc antic. Hem vist l’església, els monuments en honor de la muntanya, el club de muntanya, els funiculars i hem anat mirant els restaurants on podíem sopar.

Ens han agradat varis llocs on els menús eren molt econòmics i al final hem entrat en un lloc a fer un menú amb fundeu de formatge que ha estat genial. Hem sopat tots dos a rebentar per menys de 35 euros!!! Feia molt temps que no menjava una fundeu tan bona i per rematar el final de jornada, quan ja acabàvem, he vist molta gent emocionada al carrer fent fotos i he decidit sortir de la terrassa per veure què passava: quin espectacle, el Montblanc, totalment net de núvols (havia estat tota la tarda tapat) estava il·luminat pels darrers raig de llum, donant una postal magnífica que no es podia desaprofitar. Hi havia gent que ha estat tota la tarda esperant veure el cim, i ha anat a sortir a última hora. Hem fet unes quantes fotos i hem gaudit de l’espectacle amb tranquil·litat abans de tornar al cotxe.

La tornada a l’hotel ha estat més ràpida, usant una via més directa i hem pogut descansar per demà, que ens quedarem més a la vora de relax.

L’Avi Salmó des d’Aix-les-Bains

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger