Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 25 de juliol del 2016

25/07/2016 – Aix-les-Bains -



Finalment, veient que l’Astrid s’ha trobat bé a la part final de l’embaràs, vam decidir fer uns dies de vacances aprofitant que els seus pares es podien quedar a Menton. Com que no volíem anar massa lluny, finalment vam acordar pujar als Alps i combinar una mica de bici amb les jornades de visita.

Així avui ens hem llevat amb calma, hem carregat el cotxe i hem sortit cap a Aix-les-Bains. Hem decidit seguir la ruta recomanada pel GPS per evitar la zona de Lyon, així que hem anat per Itàlia. La sorpresa ha estat al arribar al túnel que creua cap a França….i que costa 45 euros jajaja. Tot sigui per estalviar temps, però no ens ho esperàvem!

Al final hem estat unes 4-5h al cotxe però hem arribat bé a l’hotel a les afores d’Aix-les-Bains. El vaig triar perquè tenia piscina i esmorzar inclòs, així com pàrquing gratuït. L’habitació és correcta i puc deixar-hi la bici sense problema.

Un cop instal·lats, hem agafat el cotxe i hem anat al centre a buscar on sopar. Hem passejat una mica per uns grans jardins, on tothom estava jugant al joc estrella: Pokemon Go jajaja. Al cap d’una estona de voltar, hem vist una terrasseta amb una bona carta i hem sopat allà. Tot estava bo i els preus més econòmics que a la Côte d’Azur!

Estàvem tots dos una mica cansats, així que hem anat a l’hotel a descansar i demà serà un altre dia :)

L’Avi Salmó des d’Aix-les-Bains


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger