Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 25 de novembre del 2010

25/11/2010 - Sortida cap a Montpellier -


Només 15 dies després d'aterrar a terres catalanes, he tingut la oportunitat de tornar a fer un petit viatge. Avui m'ha tocat llevar-me a les 6 del matí per agafar el cotxe cap a la feina. És el preu que has de pagar si no t'agraden les cues i necessites el vehícle. Almenys he arribat en 30 minutets i hi havia lloc al pàrquing de la feina per deixar-lo. He fet jornada intensiva de matí, fins les 14h, i llavors ja he marxat per recollir a l'Astrid al RACC.

Hem sortit cap a dos quarts de tres, rumb Montpellier (França). Demà tinc xerrada allà en un congrés de les societats de química del sud de França i Catalunya. Tot el trajecte ha estat plàcid i tranquil, exceptuant dos moments. Primer, quan intentant estirar el dipòsit de benzina fins el més aprop possible de la frontera, he fet força quilòmetres en reserva per l'autopista (a mi això em posa força nerviós jeje). I en segon lloc, al entrar a la ciutat francesa. S'ha posat a ploure i no es veien massa bé les indicacions. Així que en algun lloc ens hem despistat i ens ha tocat fer voltes i voltes al mig del trànsit de mitja tarda fins que hem ensopegat (de casualitat) amb un cartell que indicava on estava el C.N.R.S., que és on presento demà! Des d'allà, sabia arribar més o menys a l'hotel :)




















Ha funcionat, i finalment hem aconseguit arribar a recepció xD Resulta que tenien la meva primera reserva, però no la modificació que vaig fer més tard. Per sort, ho portava imprés i no ens han posat més problemes! Com que s'ha fet tard arribant, no sabia si trobaríem lloc per sopar. A més, després del caos circulatori que he vist, hem decidit esperar una estona abans d'intentar arribar al centre amb el cotxe :P Cap a les 20h hem baixat i no hi havia ningú gairebé, així que hem acabat entrant al pàrquing de la Comedie sense voler, ja que jo volia sortir d'una ronda...i resulta que la sortida era l'entrada directa al pàrquing xD Almenys ha estat una bona decisió, la tarifa nocturna era molt econòmica i sorties directament a la plaça central!


Allà hem notat el fred polar que fèia i ràpidament hem decidit sopar uns bons crepes en una creperia de la plaça. Cal dir que estaven boníssims i que les masses no tenen res a veure amb el que ens posen per terres catalanes xD Hem passejat una mica pels carrers cèntrics però a una hora raonable hem tornat cap a l'hotel que jo havia de fer algun assaig més abans d'anar a descansar! Cal destacar els llums de neó i la música discotequera a tot volum al pàrquing, així no fa por entrar a pels cotxes :) De tornada i sense trànsit, hem trobat prou ràpid la ruta!





















Un cop a l'hotel, assaig final per demà i ja veurem com surt, no he pogut practicar massa i espero no passar-me de temps jeje. A descansar!

Bona nit,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Villa Bellagio, Montpellier



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger