Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 27 de novembre del 2010

27/11/2010 - Camí d'Arles -


Aquesta nit ha fet molt fred. Per això, un cop ens hem llevat, arreglat, fet les maletes i deixat l'hotel, el cotxe no volia arrencar xD S'ha encès a la primera però dèbilment s'ha apagat. Només he desitjat que no fós la bateria. Al segon intent, no hi ha hagut cap problema, però això indicava que havia fet força fred durant la nit i els escalfadors necessitaven posar-se a punt!
















El pla ha estat sortir en direcció sud, cap a l'aeroport per anar cap a Arles però visitant la zona de la Camargue. La primera parada ha estat a Aigües Mortes. Un poblet fortificat que conserva el casc històric antic en molt bon estat. Suposo que a la primavera-estiu deu haver-hi força gent, però avui no hi havia ningú i ens ha tocat aparcar al pàrquing més llunyà (el gratuït) xD Mentre feiem una volta, ens hem comprat l'esmorzar. Aquí són molt famoses les Boulangeries, però no et serveixen begudes calentes (en general) i no t'hi pots asseure xD Total, que hem menjat passejant pel centre i hem tornat al cotxe per seguir la ruta!
















Just a l'entrar al Parc Natural de la Camargue, hem trencat per una carretera força maca cap a Saintes Maries de La Mer, passant per diversos fangars i aiguamolls. Allà ens hem trobat un poblet de costa que a l'estiu deu estar plagat de gent. No hi ha edificis alts, però els barris i les cases abunden arreu! Hem passejat al costat del mar, i com que hem vist varis restaurants, hem triat el que ens ha convençut més i ens hem quedat a dinar (aquí després de les 14h, costa que et serveixin al migdia). De cop, ha començat a ploure de valent! Sort que estàvem ben asseguts sota una carpa amb estufes :P
















Un cop amb la panxa plena, hem sortit del poble per aturar-nos en una llacuna a fer fotografies de flamencs. Són molt típics a la zona degut als fangars que s'hi troben. Després, hem marxat directament cap a Arles, per trobar l'hotel i poder passejar encara amb llum natural. Arles és un poblet molt tranquil, hem pogut accedir fins a l'hotel i trobar aparcament gratuït molt aprop. La visita a la ciutat ha estat divertida, però s'hi veia poca vida en comparació amb Montpellier (infinítament més gran jeje). De totes formes, finalment hem encertat amb el carrer de les tendes i el passeig s'ha animat! Com que fèia força fred, hem tornat a l'hotel abans d'anar a buscar on sopar :)




















Ens ha costat però en una plaça on havíem vist un parell de llocs, hem trobat algo potable. Resulta que el local es deia Van Gogh (el pintor va fer part dels seus quadres en aquesta ciutat, on hi va residir durant un any), i ens han fet menú a l'hora de sopar, està molt bé :D Hi havia més parelles sopant, així que deu ser una bona senyal. Nosaltres hem menjat bé :) Finalment, per evitar el fred, caminada fins a l'hotel i a descansar! Demà toquen les darreres visites i anar baixant cap a casa :)
















Sweet dreams,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Belvéderè, Arles

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: http://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/JourneeGrandSudOuestMontpellierILaCamargue112010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger