Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 11 de setembre del 2011

11/09/2011 - Es nota que és diumenge -


Avui he volgut tornar a dormir sense aire i les conseqüències han estat pitjors. M'he llevat amb noves picades i sobretot una a l'ull que m'han fet llevar-me sense poder-lo obrir. Sí amics, si hi ha algú molt fan del protagonista de "El último superviviente", hi havia un capítol en que una abella africana el picava al front i se li inflava tota la cara, doncs jo avui m'he llevat amb l'ull dret exactament igual (a les fotos ja havia baixat una mica). Per sort, amb una mica d'aloe vera la cosa s'havia calmat i he pogut conduir sense problema :) Un altre dia preciòs s'ha llevat per l'horitzó. Molt sol i cap núvol, així que després d'esmorzar, hem tornat a preparar entrepans amb el que vam comprar ahir (encara queda material) i després cap al cotxe.
















Avui hem provat d'anar a la Cala Salada, una petita platja al que s'ha d'accedir per un caminet de pedres que no és gens còmode quan portes 2 matalassos d'aigua inflats xDD De totes formes hi havia grups més complicats...com famílies amb cotxets plegats i arriscant la vida de bebés, etc jeje. I total, per arribar a una cala on a les 12h ja estava pleníssima perquè no ha parat d'arribar gent durant tot el matí! S'estava molt bé, però hem decidit menjar i marxar a buscar algun altre lloc més tranquil (és l'avantatge de portar cotxe :P).


Així, amb la panxa plena, la tornada ha estat més fàcil que l'anada, i un cop al cotxe (dalt un turó on quasi no pot pujar el cotxe sense potència que ens han donat jeje), hem anat fins a Portinatx. Aquesta és una platja que a mi em va agradar molt l'últim cop que vam venir a l'illa. Realment tot continuava igual, hem pogut aparcar i s'estava de conya :) És potser un dels racons més apartats dels grans pobles/ciutats de l'illa, però a mi m'encanta! Quan ens hem cansat, tornada a l'hotel per dutxar-nos i baixar a Eivissa a sopar.




















Al ser diumenge, hi havia uns quants locals tancats i hem hagut d'innovar provant un restaurant nou que ens ha fet bona pinta. Eren combinacions de plats poc comuns, però estava tot molt bo i puc dir que segurament hem menjat el millor brownie amb gelat de vainilla que he tastat mai! Cal destacar el cambrer fashioneti de 50-60 anys amb la seva camisa flower-power jajaj.

Ara a dormir que demà suposo que hi haurà menys gent a la platja perquè torna a ser dia laborable :)

L'Avi Salmó des de l'Hotel Orosol, Sant Antoni de Portmany

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesEivissa92011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger