Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 13 de setembre del 2011

13/09/2011 - Italians a dojo -


Ahir vaig veure anunciada la Cala San Vicente, com una platja interessant. Així que tot i que està relativament lluny de tot, aquest matí hem fet cap fins allà. L'entorn és ben maco i tranquil, però al arribar a la platja en sí te n'adones que és de les poques que tenen 3-4 hotels just al costat de la platja, i això només pot voler dir: turistes xD



L'aparcament ha anat perfecte i la platja i les aigües estaven de conya. Això sí, de cop han aparegut uns personatges (relacions públiques-entertainers) dels hotels cridant en italià per reunir gent que tenien desperdigada per la platja. L'hotel oferia aerobic a la platja, volley platja, petanca, tornejos de tot tipus etc, i clar algú ha d'anar a buscar als participants xDD















Aquí hem descobert que possiblement erem els únics no-italians que hi havia a la platja jeje. Hem passat tot el matí relativament tranquils gaudint de les aigües tranquiles i després de dinar, hem decidit deixar als italians per anar fins la Cala de Benirràs (recomanada pel pare de l'Astrid). Allà volíem passar la tarda i veure la posta de sol! Al arribar, hi havia una mica més de cotxes (és més famosa i de fàcil accés) però hem aparcat bé. Un cop instal·lats (aprofitant que un grup marxava de primera linia en una zona de sorra) hem passat una bona tarda. La platja és més aviat de pedres i l'entrada no és molt còmode però les vistes són molt xules! Això sí, sort que hem pogut agafar zona de sorra perquè sinó haguès costat estirar-se a la tovallola jeje.



















La posta de sol no cau exactament sobre el mar perquè hi ha unes protuberancies rocoses, però dónen més qualitat a les fotografies. És el primer dia que ens hem quedat a veure la posta de sol, ja que això no ens permetia arribar a sopar d'hora :) De totes formes, ha pagat la pena!































Finalment, avui hem fet una dutxa ràpida i cap a Eivissa per repetir al Bon Profit (hem entrat els primers al segon torn, així que de conya). Després de sopar hem passejat per la zona de Dalt Vila (a dins la ciutat antiga) on hem fet un bon postre i ens hem trobat a l'Ana Torroja (i hem fet de paparazzis jaja).




















Ara ja toca anar a dormir que demà visitarem el mercat hippie d'Es Canar!

L'Avi Salmó des de l'Hotel Orosol, Sant Antoni de Portmany

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesEivissa92011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger