Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 16 de setembre del 2011

16/09/2011 - Piscina anglesa i cap a casa -


Ens hem llevat una mica més tard avui per acabar esmorzant a última hora. Els xinesos han tornat a posar formatge sobre el pà però avui no han cremat res, per sort. No entenc com no han après que no es pot fer això xDD Al tornar a l'habitació, hem fet les maletes definitivament i ho hem baixat tot al hall de l'hotel per a que ens ho guardessin.

Al final, l'Astrid va tenir la bona pensada d'usar la piscina en comptes de la platja avui i així evitariem tornar plens de sorra. De les dues opcions que et dóna l'hotel, hem anat a la piscina més petita i on suposadament hi havia menys grupets de turistes joves anglesos liant-la xD Només arribar-hi, hi havia turistes joves anglesos fotent-se uns esmorzars a base de botifarres, mongetes amb tomàquet i patates fregides que m'han fet mal de panxa només de veure xD Això sí, eren bastant tranquils fins i tot quan han anat baixant més personatges del grup (les noies prenent el sol, els nois a la piscina tots o bebent...sí, he vist un xupito de tequila amb llimona i sal a les 11h del matí xDD).

Cap al migdia, i després d'unes remulladetes (avui estava més ennuvolat i no fèia tanta calor), hem tornat a l'hotel a recollir-ho tot, canviar-nos i marxar a tornar el cotxe. Al final ens hem canviat i hem pogut tancar totes les maletes sense problema i hem deixat el parasol a l'hotel per si el volen donar a algun client quan vinguin (no hi vam caure en preguntar el primer dia perquè ens podíem haver estalviat la compra xD).

Després, directes cap a l'aeroport a deixar el cotxe. Han revisat que estiguès tot bé (vam treure tota la sorra a mà jeje) i de seguida ens han acostat a la terminal amb la furgoneta de la companyia. No hem hagut de fer cua al mostrador de facturació i tot i passar-nos 1kg el pes màxim no ens han dit res :) Ja només faltava passar el control de seguretat i buscar on menjar alguna cosa. Ens hem assegut en un bar i mentre jugàvem, ràpidament s'ha fet l'hora d'anar a la porta d'embarcament. Hem pujat dels primers per poder posar les maletes a dalt i ens hem assegut separats. Al meu costat ha aparegut un noi que al posar la motxilla al compartiment li ha tirat, sense ni tan sòls adonar-se'n, tota una galeta Maria en forma de pols al cap del passatger de davant. Pobre, per més inri, aquell passatger no havia d'haver segut allà ja que li ha cedit la finestra a una altra dona xDDD Al final els darrers passatgers que han entrat no tenien lloc per les maletes (han deixat pujar gent amb 3-4 paquets) i han hagut de viatjar a bodega. Un cop tothom col·locat, l'Astrid i jo ens hem canviat per estar de costat i en menys de 45 minuts estàvem al Prat.

Unes boniques vacances de relaxació per tancar el cicle estival. Ara toca treballar durant els mesos de tardor i hivern :)

Fins la propera!

L'Avi Salmó des de casa l'Astrid, Sabadell

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesEivissa92011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger