Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 12 de setembre del 2011

12/09/2011 - Cales buides, es setembre -


Un altre dia fantàstic s'ha llevat avui sobre Eivissa. Després de fer el nostre esmorzar a l'hotel i preparar-ho tot per anar a la platja (entrepans, aigues, fruita, etc.), hem agafat el nostre mapa de platges i hem triat anar a Cala Vadella (o Vedella segons on ho miris). Estava molt aprop de l'hotel i en menys de 20 minutets arribàvem al lloc, aparcant a 50 metres de l'accès a platja: es nota que ja és dilluns laborable (incloses les escoles jeje).

La cala ens ha encantat, sense gens de gent, amb aigues cristal·lines i el terra sorrenc ben blanc. Hi havia lloc de sobra i hem decidit quedar-nos tot el dia en aquest paratge preciós :) Hem fet servir els matalassos, els snorkels i el parasol, que el dia dóna per fer moltes coses jeje. Fins i tot m'he enfilat per unes escales per poder fer una panoràmica de la cala!



Al vespre, hem tornat a l'hotel per arreglar-nos i anar a sopar a Eivissa un altre cop. Avui volíem provar al San Juan, que ahir estava tancat. Al arribar, hi havia molta gent sopant ja i hem pensat que ens tocaria esperar molt perquè davant nostre han entrat dues parelles més. Per sort, una anava a una taula gran que ja els estaven esperant, i l'altra venia amb uns "tuppers" per endur-se el menjar a casa xDD Total que hem pogut seure immediatament en una taula compartida amb dos italians: Perfecte!!

















Com que teníem molta gana, hem fet l'animal i hem sopat massa. Almenys ens ho hem acabat tot, no com els del costat que a la que li han servit l'entrecot, s'ha començat a trobar malament i han marxat corrents deixant tot el menjar (nosaltres hem mirat amb cara de pena com es quedava allà al plat xD). Després han vingut dues parelles més d'italians esbojarrats però simpàtics (han degut flipar amb tot el que hem menjat nosaltres perquè ells demanaven plats únics jaja).

Amb la panxa ben tipa, hem fet un vol per la ciutat aprofitant l'horari nocturn d'apertura de tendes i hem arribat al final del port on hem vist molta gent. Resulta que hi havia atracat un iot particular (Turama) que és brutalment enorme i sembla un transatlàntic! Total, que la gent estava cotillejant com sortien els propietaris (Arabia Saudí o per allà). Es veu que es porten els seus cotxes de luxe i surten amb maletins de 100.000 euros per jugar al casino...sense comentaris!

Nosaltres hem tornat al nostre Peugeot 207 amb 2 matalassos encastats als seients de darrera i cap a l'hotel :) Cadascú amb el que pot jajja!

Demà toca més morenor i noves platges!

L'Avi Salmó des de l'Hotel Orosol, Sant Antoni de Portmany

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesEivissa92011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger