Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 31 de gener del 2010

31/01/2010 - Sisena Trobada de Joves Investigadors Catalans (II) -


- Dia 2 -


És diumenge i l'espectativa de llevar-me ben dora i anar a córrer s'esvaeix tan bon punt sona el despertador. Apago el mòbil, donc mitja volta i continuo dormint trenta minuts més. Un cop decideixo llevar-me, la dutxa em reactiva i baixo a esmorzar "on-time". El buffet lliure està molt bé i aprofito per ingerir quantitats de sucre industrials mitjançant el surtit variat de dolços. Haig d'agafar energies per sobreviure a la visita matinal de l'Oceanogràfic i la tarda pel centre de València.

Un cop torno a l'habitació i acabo d'estructurar de nou la maleta, estic llest per baixar a recepció. Deixo les dues bosses grans i passejant cap a l'Oceanogràfic amb un dia que es lleva prometedor. Entro dels primers i puc gaudir de la tranquilitat necessària per fer algunes fotos interessants.















És una barreja d'Aquarium de Barcelona + un Zoològic marí per
ò amb unes infraestructures força noves i ben adequades al públic. M'ha encantat la visita i he pogut gaudir de totes les explicacions i visites especials (bàsicament 4) al llarg del matí. Ja he agafat apunts de la regió Àrtica per si de cas!
















Cap a les 2 he sortit de l'hotel, i de nou, tot i ser diumenge, l'autobus 14 venia a la meva parada (no m'ha tocat esperar :P) així que de seguida he arribat a l'estació de tren de Valencia Nord. Finalment he pujat caminant fins a l'hotel Expo València per anar resseguint la circumferència del centre i de seguida ens hem reunit a l'habitació amb l'Òscar. Dinar al restaurant els Pallers, davant les torres de Quart, amb un nom tradicional però gestionat per xinesos i on tenien un menú molt bo per menys de 10 euros un diumenge!!























Llavors hem passejat amb l'Óscar pel centre, veient els edificis més emblemàtics de la ciutat, café i reunió amb la seva cosina a la Falla de la Plaza Negrito. Avui assajaven l'espectacle que faran la nit prèvia a l'inici de falles. Bàsicament és un assaig de petites actuacions en format playback amb un tema i coreografies comunes. No té desperdici ja que sembla la preparació de les actuacions que fèiem a l'escola quan
erem petits però fetes per gent adulta. Hem rigut força amb, i no de, ells!
















Finalment els cosins ens han portat a sopar a l'Heron City de València, uns AMC bàsicament, on per 11 euros hem sopat de tapes al Mesón 5 Estrellas! És la diferència entre la nostra terra i aquesta, el preu. Molt amablement ens han tornat cap a l'hotel, ja que aquí s'agafa cotxe fins i tot per anar al lavabo i de camí ens han ensenyat la facultat on demà ens toca fer el congrés, tot un detall.


Abans de les 23 hem arribat a l'habitació així que encara hem pogut llegir un cop més la presentació abans de caure rodons al llit per descansar. Demà toca matinar i aguantar tot el dia de xerrades!

Bona nit,

L'Avi Salmó des de l'hotel Expo València

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/SisenaTrobadaDeJovesInvestigadorsAValencia22010#



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger