Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 2 de gener del 2010

02/01/2010 - Sortint de la Closca -


- Naixement del Blog -

Mai m'he considerat un bon escriptor. Tot i que m'encanta llegir, suposo que mai he sapigut transmetre les idees que tinc al cap al format escrit. I es que no és el mateix pensar sobre el que t'agradaria escriure, que fer-ho. Aquest intent de diari sorgeix com a entrenament de cara a la possibilitat d'anar 4 mesos a Svalbard (Noruega). Si finalment el Sr. Ministerio aprova el pressupost per marxar-hi, m'agradaria obrir un blog on poguès explicar les meves experiències i sensacions en un racó de món tan isolat. Seria la meva primera experiència lluny de la meva llar per un periode de temps tan llarg, i per tant, tota una aventura.

Aquest any que acabem de deixar enrera, l'últim de la primera dècada del 2000, he tingut l'oportunitat d'anar a unes quantes campanyes de mostreig al Mediterrani. En aquestes aventures marítimes, per varies raons que ara no vénen al cas (possiblement ho expliqui el dia que tanqui el blog), se'm va quedar el nom de "Abuelo Salmón". Com que em va fer molta gràcia, el títol del meu blog hauria de ser "Els viatges del Abuelo Salmón" o en anglès "The Journeys of Grandfather Salmon", doblement adecuat si pensem que estaré a Noruega. De totes formes, queda millor si mantinc coherència amb l'idioma del blog i directament ho deixo en "El diari de l'Avi Salmó" ("The Grandfather Salmon Diary"). A més, d'aquesta forma em permetrà introduir noves seccions o pàgines en un futur mantenint la idea del diari com a nexe d'unió!

A part de la secció de fotografies que trobareu a continuació de l'arxiu del blog. A cada comentari dels viatges, deixaré l'enllaç directe a l'àlbum corresponent per facilitar la tasca. Aprofito també, per deixar aquí l'enllaç de la primera pàgina d'àlbums fotogràfics que tinc al picasaweb (en breu en tindré una altra per qüestions d'espai): http://picasaweb.google.es/oktopusgarden

Per als que visiteu el blog, tant la familia, com els amics més propers o qualsevol persona que el trobi per aquesta fantàstica xarxa que és Internet, sigueu tots benvinguts!

L'Avi Salmó

2 comentaris:

  1. Nen quina sorpresa!!! Benvingut al món blogger, he estat tafanejant per aquí, té molt bona pinta!! Amb la teva constància i responsabilitat segur que aconsegueixes escriure amb continuitat, no com altres que hem acabat obrint altres blogs per crisi d'inspiració amb els que ja teniem.... I encara no sé quan resistirem a post diari....

    Jo també tinc dos blogs, un que tinc abandonat i que és d'una miqueta de tot, però que el tinc a wordpress, i un relativament nou on cada dia hi fico una cancó, hi ets més que benvingut!!!

    Fins dilluns!!!

    ResponElimina
  2. Perquè vegis que estic començant els deures :P
    petonets!!

    ResponElimina

Arxiu del diari

Sobre el viatger