Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 8 d’octubre del 2010

08/10/2010 - Todo por la pasta -


Darrer dia de la meva setmana dura. S'ha llevat de nou amb una mica de pluja, i com ahir, he arribat una mica moll a la UNIS. Durant el matí, havia d'apagar els soxhlets i concentrar les mostres per tenir-ho tot llest abans de dinar, ja que em tocava de nou anar a l'aeroport. A mig matí ha aparegut el Mark Júnior (l'estudiant) al laboratori perquè treballarà fent uns experiments amb el petroli que vam agafar a Pyramiden d'"estranquis". Provarà de disoldre petites peces amb diferents dissolvents i veure quin funciona millor. Total, que m'ha tocat ajudar-lo a aconseguir material i tota la pesca i se m'ha fet tard per dinar.

















Amb l'Anna hem decidit dinar després de recollir els estudiants i de nou m'ha acompanyat per ajudar-me. Avui era el dia dur perquè en teoria vindrien 16 confirmats i potser algun extra. Al final n'he rebut 28!! I els havia d'explicar tot el tema dels sobres, les barraques i pujar-los a un bus cap a Nybyen. Almenys el conductor ha estat pacient, ja que un dels estudiants no tenia la maleta i ens ha tocat esperar mentre comprovaven on estava (a Oslo). A més, hi havia dues persones extres sense sobre, però almenys sabien la seva habitació així que han pujat al bus i jo he esperat que ningú tingués problemes xD A més, hi havia força gent que no havia dit que vindria avui, simplement s'han presentat i apa, vaia tela. Bé, al final en una horeta els he pujat tots al bus...i com diu la dona de l'APM: "Bye, bye y hasta otro ratito!" xDD Ja són grandets i sobreviuran a Nybyen jeje.

Després, aprofitant que teníem el cotxe, hem anat al super i hem pujat menjar cap a Nybyen perquè hem trobat a la Meagan que anava molt carregada. Un cop finalitzats amb això, hem retornat a la UNIS, i la secretària tenia els sobres dels 2 extres i un canvi d'habitació que no m'havien notificat. Per sort, tots aquests casos ja els havia resolt parlant amb els estudiants abans de pujar al bus. A bones hores m'avisen aiaiai! Per fi, entre 15 i 16 hem pogut dinar tranquilament, i he començat l'atac àcid a les 16:30! Anava força tard, però avui tampoc teníem pressa. Volia acabar abans de les 19h per poder estar una mica al Friday Gathering i després anar a sopar al Radisson. He decidit convidar a l'Anna ja que ha vingut els dos dies a ajudar-me a l'aeroport!

Més o menys la previsió s'ha complert, i a les 19h i poc estàvem tots dos llestos. Hem baixat a la cantina i estava força buida. Hem estat jugant al ping-pong tranquilament i sense pressions. A més, he pogut fer un partit a 3 sets amb l'Alexandre (França), i tenim un nivell similar, així que ha estat emocionant. He guanyat per 2 a 1, però els resultats han estat ben apretats, així que ens ho hem passat molt bé. Cap a les 20h i pico, hem pujat a sopar al Radisson per fer la pizzeta, i ens l'hem trobat força ple de gent, inclós un grup de gent de la que hem recollit a l'aeroport avui. Després he entés perquè. Retransmitien el partit de la selecció noruega i estava tothom embobat mirant-lo xD Per això hem trobat una taula lliure a la zona del pub on no tenies visió de pantalla xDD Ens hem partit una de les pizzes gegants i hem quedat ben tips.

Llavors hem tornat a recollir el rifle a la UNIS, ja que no el podíem portar a un lloc públic, i cap a casa. Hi havia una boira molt densa a tot arreu, i reconec que si hagués pujat sol com ahir, hauria tingut por un altre cop xD Això sí, la temperatura era genial durant tot el trajecte. Un cop a l'habitació, ja només quedava mirar una mica les notícies a Internet i anar a descansar. Demà hem quedat a les 10h per fer una excursió amb l'Anna (decidirem segons el temps).

Bona nit,

L'Avi Salmó des de la Barrack 4, room 211, Nybyen, Svalbard

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: http://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/ResumSvalbardContinuacio#



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger