Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 13 de setembre del 2010

13/09/2010 - Punts i més punts negres -


Avui ha estat un dia tranquil en general. Tota la rutina matinal ha estat perfecta i no he tingut cap entrebanc. Cal dir per això, que les dues últimes nits hem tingut rècord de temperatures negatives (-2.5ºC). I és que la tardor s'acosta ràpidament, aquí tot varia a velocitat ultrasònica. Per variar, no hi havia ningú al carrer i he baixat sol fins a la UNIS.
















Durant el matí he estat treballant al laboratori preparant la nova tanda de mostres per aquesta setmana. El primer dia només toca posar a punt els soxhlets per rentar-los amb els dissolvents. Un cop posats en marxa, s'han d'anar revisant i poca cosa més. De totes formes, també havia de posar en marxa els mostrejadors d'aire, ja que el Mark no arribava fins aquesta tarda. Així que cap a les 11h, amb la primera tasca enllestida, he pujat a la teulada per fer la segona. La veritat és que abans de dinar ho tenia quasi tot enllestit.

Cap a les 12:30h he anat a buscar a les noies a la seva oficina, i resulta que avui ja havien acabat de menjar totes! M'ha toca dinar sol a la sala de reunions jeje. Aquests horaris europeus aiaiai :) Durant la tarda, he estat controlant els soxhlets i he decidit canviar dues mantes escalfadores perquè eren massa grans. La resta, funcionava tot a la perfecció, així que he estat a l'ordinador. A última hora, he començat a arreglar les fotos de dissabte. Les taques negres es veuen i necessito utilitzar el photoshop per treure-les. Una bona currada, i més quan el 75% de les fotos són cels sense núvols i que costen un munt de "reparar". Almenys he estat entretingut i suposo que demà podré acabar totes les fotos i incloure les de l'excursió d'ahir!

Quan he anat a l'oficina de les noies per preguntar si algú marxava cap a les 18h, l'Anna estava gairebé al final, així que he pujat amb ella. Hem fet una parada tècnica al supermercat i després hem estat parlant sobre mecànica de les bicis, ja que li haig de reparar alguns defectes a la seva bicicleta. Sí, continuo fent de mecànic aquí dalt xDD Demà intentarem arreglar els frens ja que pràcticament no pot frenar quan baixa a la UNIS :) De camí a Nybyen, ha començat a bufar força vent, així que ha costat arribar a dalt. A més, un cop a l'habitació, s'escoltaven les ratxes de vent a l'exterior! Hem recuperat per fi la connexió a Internet i he pogut parlar amb la familia i l'Astrid.

Per acabar el dia, he anat a fer-me el sopar i he continuat treballant amb els punts negres de les fotos. Avui no volia estar-me a la cuina parlant amb ningú jeje. He estat fent això fins l'hora de dormir, sempre acompanyat amb el soroll del vent al carrer (més de 30 km/h) però sense fred (5ºC). He descobert que tinc un respiradero a l'habitació, que es pot tancar enroscant, i així no escoltes tant el vent :P Abans d'anar a dormir, he acabat el llibre titulat "El Cuarto Protocolo", que vaig descarregar en pdf i he anat llegint a l'Ipad. És d'un dels meus autors favorits i no el trobava enlloc en format paper, així que quan el vaig veure per Internet, no m'ho podia creure. Ara començaré l'altre que em faltava d'aquest autor (Frederick Forsyth) però en anglés: The Negociator.

A veure com ens llevem demà al matí, tant per les condicions meteorològiques com pel cos :) Dia tranquil per començar bé la setmana, bona nit!

L'Avi Salmó des de la Barrack 4, room 211, Nybyen, Svalbard

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: http://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/ResumSvalbard#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger