Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 25 de setembre del 2010

25/09/2010 - Sukkertoppen & Ice Breaker Party -


Com ja m'esperava, aquest matí he rebut un sms de la Lorna dient que no podia venir perquè volia fer les darreres compres i treballar a la UNIS. Així que ha baixat a la meva barrack per recollir unes bosses que li vaig pujar ahir i m'he quedat esmorzant tranquilament per fer temps. Avui havíem quedat de sortir a les 11h per no matinar! Aixi que a l'hora convinguda, hem sortit amb l'Anna i la Maya cap a la UNIS a buscar el rifle.


A mig camí, hem decidit canviar el pla d'excursió perquè la Lorna no venia i nosaltres volíem anar a Sukkertoppen :P Total, que hem recollit el material a la UNIS i hem tornat enrera per iniciar la pujada ràpida i vertical fins al cim. Des del principi, tota la caminada fa pujada i es pot fer dura si no estàs en forma. La Maya estava morta als 10 minuts, i anava molt lenta, així que ha tocat aturar-se sovint i pujar xino-xano. A més, a la part final, on cal caminar per una tartera, ens ha dit que tenia vertígen i que necessitava ajuda per continuar. M'ha tocat baixar i acompanyar-la! Almenys, amb algú al costat, ha fet tota la pujada bé i un cop a dalt, teníem molt bones vistes. El dia era clar, sense núvols i sense vent, amb el qual hem tingut fins i tot sensació de calor!
















Després de pujar fins la cresta (segon cim, amb el llibre de firmes amagat com un tresor), hem decidit continuar caminant per la Gruvefjellet (la plana superior) i buscar un bon lloc per dinar. Al final ens hem acostat a una estació meterològica i hem menjat una mica. Tot i les bones sensacions, amb les mans fora dels guants, i el cos assegut a terra, et refredes ràpidament! És una de les coses que més em sobten aquí :) Finalment hem decidit baixar per la vall del nom llarg (Vannledningsdalen). No l'havia utilitzat mai però és molt còmode per caminar de nou fins a Longyearbyen. De totes formes, el camí és llarg i la Maya no parava de fer fotos perquè les volia pel seu projecte. Sense exagerar, ha degut fer unes 500 fotos :S I nosaltres teníem certa pressa!





















Hem arribat a baix amb el temps just per aturar-nos a comprar al supermercat i tornar a casa per reunir-nos amb la Lorna. M'ha enviat un sms per quedar tots 3 i baixar caminant fins a la UNIS i canviar-nos allà. Crec que era la millor opció, ja que les nostres disfresses no facilitaven la mobilitat xDD Al arribar a la UNIS, hi havia molta gent vestint-se a recepció i ràpidament hem entès perquè: han tancat els accesos als pisos superiors per evitar problemes. Però bé, com a estudiants de doctorat, nosaltres ens hem saltat la corda i hem anat a les oficines a vestir-nos, sempre podíem dir que estàvem treballant xDD Hem fet unes quantes fotos inicials, i hem baixat per entrar a la cantina!


Tothom ha rigut molt amb els nostres moviments de pingüí, inclós l'intercanvi de l'ou xDD Hem fet fotos a les diverses disfresses de coneguts i desconeguts, mentre rèiem un munt. Com sempre, hi havia gent que s'ho ha currat més, i gent que menys, però la clau era participar i passar-s'ho bé! A l'hora del sopar, ens ha tocat seure segons el tema de la nostra entrada. Així, la Lorna i jo hem estat a la taula d'Àrtic i Antàrtic, i l'Anna a la de l'Aire. He conegut nova gent i haig de dir que el sopar que ha preparat el "clan anglés" estava boníssim! El "clan anglés" està format per una serie de gent que vaig recollir a l'aeroport, per afinitat s'han unit i fan moltes coses conjuntament :) No és fàcil cuinar per 100 persones, així que els haig de felicitar!!





















Abans d'atacar el mega-pastís (si, tres pisos, al més pur estil pastís de boda), el grup d'entreteniment ha explicat un parell de coses que havíem de cantar i han fet una nominació de les millors disfresses per cada tema. Resulta que ens han triat a la Lorna i a mi com a representants de la nostra taula, així que hem estat entre els 6 finalistes jajaj. Com hem rigut, fent la volta d'honor a la xemeneia, fent intercanvi d'ou i intentant caminar de nou cap a la taula xDD La Mari, amb la seva disfressa de tauró martell, també ha estat seleccionada...si ja ho diem nosaltres, som la millor cuina :P
















Després del postre, s'ha donat pas a la ballaruca i a la resolució dels guanyadors de disfresses. Finalment, s'han decidit per donar dos premis perquè el resultat era molt ajustat. Entre el núvol de l'Alexander, i el camell suec (format per dues persones), només hi ha hagut 3 vots de diferència xDD Hem estat ballant una mica, gaudint de l'actuació del Matt i el Thomas (tocant la gaita i una caixa) que ho han fet molt i molt bé!! Al cap d'una estona, l'Anna ja volia marxar i hem pactat que a dos quarts de dotze abandonaríem la festa :) A mi ja m'ha anat bé perquè demà toca visita a Barentsburg a les 8 del matí!
















Molt bona nit :)

L'Avi Salmó des de la Barrack 4, room 211, Nybyen, Svalbard

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: http://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/ResumSvalbard#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger