Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 14 de setembre del 2010

14/09/2010 - Visita al laboratori de química -


Avui m'ha tornat a passar. No aconsegueixo dormir seguit a les nits jeje. Sempre em desperta algun o altre motiu abans d'hora i em penso que ja toca llevar-se. Almenys no tinc cap problema per tornar a dormir fins que sona el despertador! Llavors quasi no el sento i sona durant una estona jaja. Però bé, ja tinc l'horari dins del cos i més o menys compleixo l'horari cada dia igual. Aquest matí, al sortir de Nybyen, m'he trobat a la Fanny. Venia darrera meu i l'he vista quan m'he aturat per fer la meva primera foto. Hi havia cert vent i fred, però menys del que m'esperava veient el que bufava ahir nit!
















De nou, tot el matí al laboratori preparant els peixos, els dissolvents i totes les eines que necessitava per continuar amb la tanda de mostres. He tret les coses de la mufla, que funciona sense problemes, sense desprendre excessiva calor i sense fer soroll. La única pega és que és petita :) Total que treballant bé des de les 8:30h, a les 12h ho tenia tot enllestit per posar-ho en marxa a mitja tarda. He anat a l'oficina de les noies per dir que m'avisèssin quan decidíssin dinar. A la mitja horeta he rebut un correu :) Sempre és divertit dinar acompanyat amb gent amb la que pots parlar de varis temes (no són mono-temàtiques :P).

Després de dinar amb l'Anna i la Fanny, han decidit venir a fer una visita turística al laboratori de química. No havien estat mai allà, i això que estem al mateix passadís. Els he estat explicant el que faig i com funciona tot. M'han vist treballant amb tota l'equipació de laboratori (bata, ulleres, disolvents, patrons tòxics, etc.) xDD A les 14h tenien reunió amb la seva jefa i assaig de la presentació de la Lorna (demà al migdia), així que m'han deixat i he finalitzat la posada en marxa dels soxhlets. Després, he estat a l'ordinador fent números i he retornat al laboratori a rentar el material usat avui per posar-lo a la mufla. Així no s'acumula, ja que demà faig servir moltes coses diferents i ocupen molt lloc! Total que a les 17:30h, quasi ja havia acabat, però ningú plegava al voltant de les 18h, així que he tornat al PC a finalitzar coses. Com sempre, s'ha fet tard i eren les 18:30h quan sortia de l'oficina. He fet una darrera parada al laboratori a comprovar que tot estava bé, i cap a casa!

Un cop a Nybyen, he estat a la cuina berenant amb la Mari (ella sopava clar jeje), i quan m'ha deixat per anar a la piscina, jo he anat a l'habitació. Cap a les 20h i pico, m'he fet el sopar i he retornat a l'habitació. Per fir he acabat de treure els punts de totes les fotos de dissabte (les més xungues), i quasi la meitat de diumenge. A veure si acabo demà i dijous les tinc a punt per a les noies. Un cop netes, fer les panoràmiques serà ben fàcil i ràpid :)

Ara toca anar a dormir, que ja és tard i un dia a la setmana intentaré dormir més de 7 hores. Estic cansadet i demà m'espera el dia llarg de laboratori! Dolços somnis :)

L'Avi Salmó des de la Barrack 4, room 211, Nybyen, Svalbard

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: http://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/ResumSvalbard#


1 comentari:

  1. I que no és bonic despertar-se a mitja nit, pensar-se que és hora de llevar-se, maleir-ho tot, mirar el despertador i veure que encara et queda molta estona més per dormir?? ooooh, m'encanta... jejeje
    A més, tu aquí deus dormir colgat de mantes amb el fred que fot, així que et pots tornar a tapar fins al nas i dormir una estoneta més :)

    Avui ha sortit l'Àrtic per la tele i he pensat en tu. Ara es barallen per repartir-se la zona, pq resulta que han vist que en poden treure profit! jajaja

    Espero que estiguis bé! Records des de la terra dels calçots jejeje ;)

    Un petonet!

    -Blanca-

    ResponElimina

Arxiu del diari

Sobre el viatger